» » » Bokcirkel och handarbetscirkel i Stockholm

Bokcirkel och handarbetscirkel i Stockholm

Kategori Utan kategori | 0

BOKCIRKEL och HANDARBETSCIRKEL

Det finns några platser kvar i vårens studiecirklar som initierats av OCD-föreningen Ananke i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.
1. Bokcirkel
Cirkelns deltagare läser en bok och diskuterar den sedan vid fem träffar. Den första träffen kommer deltagarna överens om vilken bok som ska läsas. Ledaren har med sig förslag. Cirkeln träffas fem onsdagar med start 1 februari mellan kl 18.00-21.15 i Hartwickska Huset, S:t Paulsgatan 39 C. Att delta i cirkeln är gratis. Anmälan görs till balansgrupper@yahoo.se senast månd. 30 januari.

2. Broderi/handarbete
I denna studiecirkel har du möjlighet att prova på olika stygn och broderitekniker. Cirkeln passar både nybörjare och mer rutinerade. Deltagarna tar med sig eget material. Studiecirkeln kommer att träffas totalt 9 måndagar med start 30 januari mellan kl 17.00-20.00 i Hartwickska Huset, S:t Paulsgatan 39 C. Anmälan görs till balansgrupper@yahoo.se senast fred 27 januari. Du får då information om hur deltagaravgiften på 200 kr ska betalas in.