» » » Filmtajm hos Balans

Filmtajm hos Balans

Kategori Utan kategori | 0

Fyra år till

När folkpartiledaren David Holst blir förälskad sätter han allt på spel – sin familj, sitt parti och sin karriär. Fyra år till är en smart, vågad romantisk komedi som handlar om att bryta tabun, på mer en ett plan. Så har vi aldrig sett politiker skildas i svensk film. Tova Magnusson regisserar och spelar en av huvudkaraktärererna. Björn Kjellman och Eric Ericson gör två andra bärande rollerna -toppolitiker på var sin sida blockgränsen som träffas av en slump i maktens korridorer. Efter mötet blir livet inte riktigt vad det en gång varit..

Onsdagen den 23 november kl. 18.00 kan du se filmen i föreläsningssalen Vårdvägen 3 (S:t Görans sjukhus) Filmen visas kl. 18.00 men du är välkommen hit redan från kl. 17.00 då vi serverar kaffe/te och smörgåsar till självkostnadspris. Filmvisningen kostar ingenting.