Då är höstens digitala samtalsgrupper igång. Det blev två anhöriggrupper och två för egenerfarna den här omgången. Två grupper med deltagare sedan tidigare termin och två helt nya.

I vinter hoppas vi på att släppa en ny Balansguide. Den tidigare upplagan har vi känt kan upplevas som för mastig, men den nya versionen kommer att finnas i två olika delar. En för personer som vill starta en Balansförening och en för befintliga föreningar. Är det något ni efterfrågar i en sådan skrift som ni saknat i den tidigare upplagan, hör gärna av er med tips till: mariah.levicsek@balansriks.se.

Inom anhörigprojektet håller Anne Lichtenstein på att färdigställa en digital utbildning för anhöriga. Denna är tänkt att ligga på vår studieplattform hos Learnify, men då den är helt digital ska det gå att genomföra den när man vill. Mer information om detta kommer längre fram.

Sedan tidigare har ni fått mail om att vi samlar in uppgifter från er i lokalföreningarna. Vi efterfrågar dessa då det är viktigt att vi har allt registrerat tillsammans med de senaste årsmöteshandlingarna vid en ev genomlysning av våra bidragsgivare. Tidigare har vi slarvat lite med detta, men från och med nu så är det av högsta prioritet så har ni ännu inte svarat på mitt mail, gör det.

//Mariah Levicsek, kommunikatör Riksförbundet Balans