Jäkla ångest! Det har varit ganska stabila dagar nu ett tag då jag känt mig liksom på gång. På gång till nya tag. Ikväll slog ångesten till med kraft som en blixt från klar himmel istället.

Är så uppe i varv och stissig att jag inte ens kan sitta ner i mer än några minuter. Inget funkar som distraktion. Det finns absolut inga serier eller filmer i världen som känns ens lite lockande. Jag chansar på något genom Netflix nya randomfunktion. Jag suckar uttråkad redan under signaturvisningarna av de olika produktionsbolagens loggor. Ni vet, som det där rytande lejonet som Warner Bros har… Stänger av. Jag försökte hitta en ny ljudbok att lyssna på. Jag blev så uttråkad att jag raderade hela min väntlista som straff för att jag väljer så tråkiga böcker. En sådan kväll, alltså…

De här perioderna där man börjar känna en slags comeback är så härliga när de väl blommar ut i action. Tyvärr kan de bli väldigt intensiva och sen får den utmattade Tommy ta över efter den speedade Tommy och reda ut alla påbörjade nya projekt. Skadereducering, avveckling. Jag har fått förklarat för mig att jag kan ha ett par % av någon bipolaritet. Det känns inte som en helt fel möjlig diagnos vid dom tillfällena.

Se där, vad bra att jag har den här bloggen nu. Nu har jag legat på rygg i sängen flera minuter och faktiskt fokuserat på det här. Ha! Något funkade ändå. Tack ska ni ha! 😄👍 Jag vet inte om det här blir något särskilt givande att läsa men jag antar att det kan ge en känsla av en typisk ångestkväll så då är det väl ok ändå. Usch, det känns som jag verkligen terapiskriver nu. Usch, förresten? Det funkar ju. Jag har även medicin jag kan ta vid tillfällen om ångesten inte vill släppa taget. Den brukar funka men tyvärr brukar jag bli dåsig dagen efter så jag sparar den till de gånger det verkligen behövs.

Jag önskar jag kunde ta tillvara på rastlösheten och få saker gjort men tyvärr ligger allt i en uttråkandets grå dimma. Nu börjar det här kännas rastlöst så jag kommer sätta punkt här. Antagligen kommer jag försöka lyssna på musik nu. Förhoppningsvis raderar jag inte alla favoritskivor och listor. Om jag inte är för dåsig imorgon kanske jag kan börja plocka ihop en ny boklista. Blä.