Allt blir bra tillslut lite så får man nog försöka tänka även om det inte alltid är lätt.
Vi är inne i mörka november och så mitt uppe i den här coronapandemin allt känns upp och ner inget är som det brukar vara. Och när allt är lite upp och ner kan det lätt göra att man tappar bort sig lite grann, jag har varit så trött och känt mig nere den här veckan.
Jag tröstar mig med att det är jag nog inte ensam om just nu att känna så alla är vi trötta på den här pandemin och känner oro över vad som händer.

Jag har tillåtit mig att vara trött i veckan legat på soffan och kollat på Netflix som jag testar nu en månad och där upptäckte jag serien Bron så den här jag nästan sträckkollat på så fort jag har slutat jobbet.  Har även försökt hålla mina rutiner med promenader för de gör så mycket gott för mig så även  i regn har jag gett mig ut en sväng. Men idag tittade solen fram en stund så då passade jag på att ta en promenad medans den var framme det gör så mycket med lite sol ☀️  

Ha en fin helg och glöm inte Allt blir bra tillslut 🌟